Tortilla de conopida

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2013 | 4340 vizualizari

 

De ce sa stai sa te chinui cu conopida pane??uite o reteta simpla si gustoasa care merge super cu mujdei de usturoi :)

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 10 oua (depinde de cate de mare e conopida si de cat de mari sunt ouale)
  • piper
  • sare
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de conopida:

Din aceste cantitati ies 2 tortilla..

Deci sa trecem la treaba:))

Conopida se taie bucati,se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare

Dupa ce e fiarta (se gusta) se sscurge de apa si se pune intr-un bol..

Separat batem cele 10 oua cu sare piper apoi le adaugam peste conopida..Amestecam bine

incingem uleiul in tigaie ,apoi turnam compozita si lasam aproximativ 5 minute la foc mediu..

Intoarcem pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii si lasam tot cam 5 minute..

Se scoate pe un platou, se taie felii si se mananca cu mujdei de usturoi..

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de conopida" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortilla de patata(cartofi)